GTO LUBES je potpuno novi proizvod na tržištu EU.

Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih osnovnih ulja i aditiva te su dizajnirani tako da zadovoljavaju najviše standarde kvalitete vodećih proizvođača vozila i stroge ekološke standarde.

GTO Lubes naglašava kvalitetu nove generacije ulja, koja koristi suvremenu tehnologiju i ima široku paletu proizvoda.

U svakodnevnom praćenju događaja na tržištu usmjereni smo na ostvarivanje zahtjeva kupaca i korisnika naših proizvoda i usluga. Zahvaljujući sposobnostima naše proizvodnje i naše tehnologije, možemo napraviti ulje prema Vašim zahtjevima i potrebama.

Gto Lubes dnevno prati potrebe, želje i zahtjeve svojih korisnika (gospodarstvo i stanovništvo), istodobno mijenjajući postojeće proizvode i stvarajući nove.

Naša ustrajnost, kontinuirano istraživanje i razvoj osiguravaju skladnu kvalitetu, kao i poboljšanje asortimana proizvoda.

U našem programu imamo motorna ulja za osobna vozila, terenska i komercijalna vozila, za industrijski sektor, ulja za gradjevinske i poljoprivredne strojeve, masti, mjenjačka ulja, ulja za prijenosnike, turbinska ulja, ostala sredstva za podmazivanje i vrhunski sprej za automobilsku industriju,teške strojeve, industriju i prehrambenu industriju.

Kontaktirajte nas

GTO Lubes d.o.o.

Donjostupnička 31
HR-10255 Donji Stupnik
Hrvatska
OIB 37241349162
Tel: 00 386 (0)820 517 48
Fax: 00 386 (0)820 171 50
Mob: 00 385 (0)99 650 6140
E-mail: info@gtolubes.hr

Upisivanjem mojih osobnih podataka, slažem se da mogu biti korištene za obradu ovog obrasca.

© GTO LUBES d.o.o.

Share This